Over Ons

MyDoo is een samenwerkingsplatform die winkeliers en fabrikanten dichter bij elkaar brengt. Het assortiment wordt samengesteld vanuit de behoefte van de winkelier. U bepaalt het assortiment.

Door gezamenlijke inkoop profiteert u van scherpe inkooptarieven, de nieuwste trends en lagere transportkosten. MyDoo regelt de inkoop, import en export documenten en de producten worden besteld bij voldoende bestelcapaciteit. De producten in het aanbod worden wereldwijd besteld. Dit zijn momenteel 8 landen waaronder China, Singapore, Duitsland, Amerika, Engeland, Spanje, Frankrijk en België.

Onze branches

De aangesloten ondernemers en producten bevinden zich op dit moment voornamelijk in de volgende branches: Bouwmarkten, Dierenspeciaalzaken, IJzerwaren, Tuincentra, Verlichting en Elektronica.

Loopt u er als ondernemer tegen aan dat u producten niet kunt bestellen door bijvoorbeeld de hoge transport kosten of minimale order afname?

Neem dan contact op met MyDoo, het is onze kracht om winkelier, groothandel en fabrikant samen te brengen waardoor producten gezamenlijk ingekocht en op de markt geïntroduceerd kunnen worden.

+31 85 877 17 20

U kunt zich ook telefonisch aanmelden, bestellen of ons geheel vrijblijvend bellen voor vragen!

0
producten
0
verschillende branches
0 +
uur ervaring
0
telefoontjes per jaar
0
(vanuit) landen